Aktuális

Pszichológushoz jár a kisfiú, aki egy öngyilkos miatt vesztette el édesanyját

Márton alig néhány centire állt édesanyjától, mikor 14 emelet magasból rázuhant egy férfi.
Megrázó interjút adott Bronz Gábor, a férj, akinek feleségére esett egy öngyilkos férfi

„Telnek a napok, de a sebek felszakadnak. Közben pedig pontosan tudom, hogy a gyerekeimmel hárman maradtunk, és az én dolgom, hogy ne süllyedjünk teljesen bele a bánatba” – idézi a Blikk Bronz Gábort, aki két héttel ezelőtt tragikus körülmények között veszítette el feleségét, Erzsébetet.

A nő aznap a játszótérre indult a két gyerekkel – a 3 éves Mártonnal és a féléves Boglárkával -, épp kilépett újbudai házuk bejárati ajtaján, mikor 14 emelet magasból rázuhant egy öngyilkos férfi. A két gyereknek a csodával határos módon semmi baja nem lett, a kétgyermekes édesanya és a férfi azonban a helyszínen életét vesztette.

„Bogi még semmit nem fog fel az egészből. Mártonnal pedig pszichológushoz járunk”mondja Bronz Gábor, aki a lapnak elárulta, kisfia egyelőre nem beszél az édesanyjáról, pedig elválaszthatatlanok voltak. „A szakembernél egy babaházat kellett berendeznie: legalulra tette a papát és a mamát, felülre az apukát két gyerekkel, középen viszont nem volt senki. Anyukát sehova nem tett.”

Az édesapa biztos benne, hogy gyermeke pontosan tudja, hogy az anyukája nem jön többé vissza: „Nem akar fájdalmat okozni, ezért hallgat az egészről. A testvéremnek annyit mesélt, hogy anya elesett, beverte a fejét és nagyon sokáig kórházban lesz” – mesélte a gyászoló férfi, aki beszélt arról is, felesége temetése szeptember 8-án lesz a kispesti temetőben. „A hamvakat kétfelé osztjuk, hogy szülőföldjén, Erdélyben is végső búcsút vegyünk tőle.”

A tragikus eset előzményeiről itt olvashatsz: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top