Család

Az ötéves, hős kisfiú fegyveres rablókra támadt, hogy megvédje az édesanyját

Az Indiana állambeli South Bendben négy álarcos, fegyveres férfi tört be a Johnson család otthonába. Nem sejtették, hogy egy igencsak hősies ötévesbe botlanak majd.

Johnsonék estéje rémálommá vált, amikor váratlanul álarcos fegyveresek toppantak be az otthonukba. Az édesanyára, Tamika Reedre fegyvert fogtak, és kivezették a szobából. A házba kopogás után jutottak be: egy gyerek ajtót nyitott, a betörők taszajtottak rajta egyet, és már bent is voltak a családnál. Bent azonban váratlan akadályba botlottak.

Fegyveres rablók a házban

Fegyveres rablók a házban

Az éppen ruhát vasaló édesanyjával egy szobában lévő, ötéves David Johnson ugyanis nem viselte túl jól, hogy az anyukáját fegyverrel fenyegetik. A bátor, hősies kisfiú először a játékautójával dobta meg az egyik betörőt, majd ráugrott, és ott ütötte-verte, ahol érte. Szerencsére a kapucnit viselő betörők nem fogtak fegyvert a kisfiúra, aki megzavarta az akciójukat. A rablók végül távoztak, senkinek nem esett komolyabb bántódása, a környéken pedig hősként ünneplik az ötéves Davidet. A rendőrség nem tudja, hogy miért épp ehhez a családhoz törtek be, és most gőzerővel keresik az elkövetőket. Az esetről készült videót a Ladbible cikkében nézheted meg

Hősként viselkedő gyerekek történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top