nlc.hu
Család

Fotózással ünnepelték a gyerek költözését

Vicces fotózással ünnepelték, hogy az utolsó gyerek is kirepült a családi fészekből

A házaspár nem szomorkodik, inkább örül az új lehetőségeknek, miután a negyedik gyerekük is kirepült a családi fészekből.
Vicces fotózással ünnepelte a házaspár, hogy végre az utolsó gyerek is elköltözött otthonról

A szülők jól tudják, hogy egy gyerek érkezésével fenekestül felfordul a család élete, szinte semmi sem marad ugyanolyan, mint előtte. Arról viszont kevesebb szó esik, hogy amikor a gyerekek felnőnek, és kirepülnek a családi fészekből, ugyanilyen óriási változást élnek át a szülők.

Az ötvenes éveik elején járó Dalila és Juan Perez négy gyereket nevelt fel, és miután augusztusban a legfiatalabb lányuk is férjhez ment, ismét kettesben maradtak. De ahelyett, hogy szomorkodtak volna, egy vicces fotózással ünnepelték, hogy „kiürült a fészek”, és újra szabadok.

„Ez fontos mérföldkő az életünkben. Nem mindenkinek sikerül ezt úgy elérnie, hogy együtt maradnak. Mi most ott úgy érezzük, ugyanott vagyunk, ahol elkezdtük”

– mondta a feleség.

A gyerekek nagyon meglepődtek, amikor meglátták a fényképeket, de jót szórakoztak rajtuk.

A házaspár most arra készül, hogy ezután többet fognak utazni, több időt töltenek együtt, és jobban belemerülnek a hobbijukba. Emellett van egy nonprofit szervezetük, amely a gyerekek nyári étkeztetésével foglalkozik, és indítottak egy podcastot is. Szóval unatkozni biztos nem fognak, ráadásul van hét unokájuk is.

(GMA)

(Kiemelt kép: Instagram/Melyssa Anne Photography)

Még több cikk a gyerekek elköltözéséről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top