nlc.hu
Család

Koronavírus elhunytak

Koronavírus: az elhunyt 28 éves férfi a közismert roma folklór zenész, Balogh Lajos Paci volt

A rendszerben egyelőre az „adat feltöltés alatt” üzenet szerepel, de a Roma Sajtóközpont Facebook posztjában azt írta, a zenész és VIII. kerületi képviselő, Balogh Lajos Paci hunyt el.

Hétfőn 70 új koronavírus-áldozatot jelentettek, köztük egy 28 éves férfit is – írja a 444.hu. A hivatalos tájékoztató oldalon egyelőre a fiatal férfi áldozat mellett nincs alapbetegség feltüntetve, annyi szerepel ott, hogy „adat feltöltés alatt”. 

Balogh Lajos Paci

Balogh Lajos Paci (Fotó: Facebook)

A mai napon újra fekete rekord született: Újabb 70 koronavírusos beteg halt meg Magyarországon egy nap leforgása alatt, ez az eddigi legmagasabb napi halálozási szám. Emellett csaknem 3600 új fertőzöttet azonosítottak.

Cikkünk publikálása után a Roma Sajtóközpont Facebook posztjában azt írta, 

28 éves korában koronavírus következtében elhunyt a közismert roma folklór zenész, emberi jogi aktivista és VIII. kerületi önkormányzati képviselő, Balogh Lajos Paci.

Mint írják, a zenész néhány nappal ezelőtt a Facebook oldalán osztotta meg a követőivel, hogy kórházba került COVID-19 fertőzéssel. 

28 éves korában koronavírus következtében elhunyt a közismert roma folklór zenész, emberi jogi aktivista és VIII....

Közzétette: Roma Sajtóközpont - Roma Press Center – 2020. november 2., hétfő

Koronavírus a fiatalok körében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top