nlc.hu
Család

Ágnes hajléktalan lett

Utcára került Ágnes, rengeteg segítséget ajánlottak fel neki

Alig 13 órával a poszt után már 423 komment tűnt fel, ezek nagy része közvetlen segítség.

Nyilvános Facebook-posztban keresnek segítséget egy nemrég utcára került asszonynak, egyelőre úgy tűnik, hogy nehéz is lesz az ajánlásokból válogatni. A poszt még éjjel került ki a Facebookra, és rengetegen megosztották vagy kommentálták: 

„Reggel láttam Őt először. Nyugati, aluljáró. Éppen kicuccolt. Most megyek haza, most is láttam. Elmentem mellette….. visszafordultam. Hajdú Ágnes…. friss otthon nélküli. Nem ismerem, előzményt nem tudok…… csak hogy jön a hideg. Ő még ápolt, még józan, még kommunikál. Még lehet esélye talpon maradni. Ma többen kinevették, nem kérdezték, csak röhögtek rajta… elmesélte. Ez így működik. Megengedte a fotót, így kirakom. Ha tud valaki szállást adni Pest/ Pest környékén, átmenetileg, idősebb nénit ápolna, emellett dolgozna. Kérem, mellőzzük a kommenteket. Aki segíteni tud, Ágnest holnap megtalálja a Nyugatinál, vagy esetleg nekem írjon privátban, én itt fogom őt keresni délután 15-16 óra között. Köszönöm!”

Reggel láttam Őt először. Nyugati, aluljáró. Éppen kicuccolt. Most megyek haza, most is láttam. Elmentem mellette........

Közzétette: Csát Piroska – 2020. november 5., csütörtök

Akadnak pozitív hírek a hajléktalanok világából:

hajdú ágnes utcán a holmijával

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top