Család

Megszülte kisbabáját, majd szavazott az amerikai választáson

Bryson Drum kicsit hamarabb érkezett mint szülei várták.

Megan Walker és Mark Drum csak november közepére várta első közös gyermekük születését, ám fiuk, Bryson hamarabb érkezett, mégpedig pont az amerikai választás napja előtt, vagyis november másodikán. Megan Walker ugyan nagyon örült a babának, de aggódott amiatt, hogy a kórházból nem lesz módja leadni a szavazatát. Jelezte is az oaklandi nőgyógyászati klinika személyzetének, valahogyan el kell jutnia egy szavazóhelyiségbe. 

Szerencsére egy helyi kezdeményezés, a Pittsburgh Ballots for Patients önkénteseinek köszönhetően nem kellett elhagynia a kórházat, hanem helyben is le tudta adni a voksát. A Pittsburgh Ballots for Patients ugyanis azért jött létre, hogy segítsenek gyakorolni alkotmányos jogukat azoknak is, akik a választás idején kórházban vagy valamilyen más intézményben tartózkodnak, és azt nem áll módjukban elhagyni, írja a Good Morning America.

Pittsburgh, 2020. november 3. (Fotó: by Jeff Swensen/Getty Images)

Pittsburgh, 2020. november 3. (Fotó: by Jeff Swensen/Getty Images)

Brysonnal, aki édesanyja elmondása szerint egészséges és boldog kisbaba, nyolcfősre duzzadt a Walker-Drum család, és otthon öt féltestvér várja, hogy anyukájával hazatérjenek.

Még több amerikai elnökválasztási hír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top