nlc.hu
Család
A fiú családneve Fehér, a lányé Karácsony, összeházasodtak, és Fehér Karácsony lett belőlük

A fiú családneve Fehér, a lányé Karácsony, összeházasodtak, és Fehér Karácsony lett belőlük

Amikor Kieran White és Tilly Christmas összeházasodott, úgy döntöttek, hogy mindketten felveszik egymás családnevét.

Igen, jól olvastad, a boldog igen kimondása óta már ők a White Christmas (azaz Fehér Karácsony) család. A két húszéves fiatal a koronavírus-járvány idején, a távolságtartási szabályokat betartva, alig húsz vendég jelenlétében házasodott össze, és ezzel létrejött egy feledhetetlen családnév.

Egy igazi fehér karácsony (illusztráció: Pixabay)

Egy igazi fehér karácsony (illusztráció: Pixabay)

Amikor ők ketten járni kezdtek, nem esett le rögtön nekik, hogy milyen viccesek együtt a családneveik, csak azután, hogy a közösségi médiában az egyik érettségi bálozós fotójukra egy barátjuk a #whitechristmas hashtaget rakta. Tilly a Christmas családnevet függetlenül a férje nevétől szerette volna megtartani, mert az idők során nagyon megszerette, így pedig extra apropója is lett annak, hogy ragaszkodott hozzá.

Véletlenül úgy alakult, hogy a számomra tökéletes családnevű férfihoz mentem hozzá

– mondta nevetve. A házaspár tagjai tizenkét éves koruk óta ismerik egymást, tinédzserkoruk óta együtt járnak. A fiú 2018-ban, egy közös glasgow-i kirándulásukon kérte meg a lány kezét. Eredetileg idén júliusban házasodtak volna össze, de a terveiket keresztbe húzta a koronavírus. A boldog ifjú pár fotóit a brit Metro eredeti cikkében nézheted meg.

További híreink 2020 karácsonyáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top