Szabadidő

Hiánypótló: itt a rádiócsatorna, ami csak karácsonyi dalokat játszik

A nap 24 órájában, a hét minden napján ömölhet a hallójáratainkba Mariah Carey és a Wham egy új rádióállomásnak köszönhetően.

A zseniális, hiánypótló ötlet sajnos nem egy magyar honfitársunk fejéből pattant ki, hanem egy angol zseni volt a ludas: a Heart Xmas rádió ugyanis Angliában fogható, hogy az angolok az év bármelyik napján karácsonyi hangulatba ringathassák magukat – írja a Unilad.

A csatorna vezetői szerint nemcsak Wham és Mariah Carey lesz műsoron, hanem az ötvenes évektől napjainkig mindenféle karácsonyi dal megfordul majd a repertoárban, ezzel is örömet csalva sok-sok embertársunk arcára. A Heart Xmas rádió egyébként a Heart Radio egyik mellékprojektje, ami 2016 óta évről évre megjelenik két hónapra, de nem lepődnénk meg, ha egy idő után többen hallgatnák, mint az anyacsatornát. A rádiócsatorna nem titkolt célja, hogy egy kis eszképizmust nyújtson a hallgatóinak ezekben a nehéz időkben.

Már készülünk a karácsonyra az nlc-nél:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top