Család

Fehér Házi források szerint Melania Trump alig várja, hogy elválhasson

Volt Fehér Házi dolgozók szerint Melania Trump a válással ki akarta várni, míg a férje már nem lesz elnök, mert így kevésbé kell tartania a bosszújától.

Melania már számolja a perceket, hogy végre elválhasson. Ezt mondta Omarosa Manigault Newman, aki még 2007-ben kezdett el dolgozni Donald Trump oldalán a The Apprentice című tévéműsorban, később pedig kommunikációs vezetőként dolgozott a Fehér Házban, majd otthagyva az elnök szolgálatait, írt a házaspárról egy leleplező könyvet Unhinged címmel – írja a Yahoo Australia.

Az elnöki házaspár 2019. szeptember 11-én (fotó: Sarah Silbiger/Bloomberg via Getty Images)

Az elnöki házaspár 2019. szeptember 11-én (Fotó: Sarah Silbiger/Bloomberg via Getty Images)

Omarosa szerint a pár 15 éves házassága a végéhez közeledik, mert a divatdiktátor Melania alig várja már, hogy beadhassa a válókeresetet. Korábban ezt azért nem merte megtenni, mert túl nagy nyilvános megalázás lett volna ez Donald Trump számára elnökként, aki az elnöki hatalmát is felhasználta volna arra, hogy ezért bosszút álljon. A nő a házaspár kapcsolatát igencsak furcsának tartja, időnként úgy tűnik, hogy jól elvannak, máskor Trump teljesen eltaszítja magától a feleségét. Omarosa szerint 2016-ban Melania könnyekben tört ki, amikor megtudta, hogy a férje lett az Egyesült Államok új elnöke, mert maga sem hitte el, hogy megválaszthatják. Az első öt hónapban nem is költözött a Fehér Házba fiuk tanulmányainak befejezésére hivatkozva. Egy másik volt Fehér Házi dolgozó, Stephanie Wolkoff szerint a kettejük kapcsolata „tranzakcionális”, vagyis kölcsönös szívességeken alapuló: Melania azért marad a Fehér Házban, mert anyagilag megéri neki, Trump meg tudja, hogy elnökként nem válhat el, ezért megegyezett vele anyagilag, hogy ott tartsa őt. Ezt jól jelzi, hogy a pár külön hálószobákban alszik.

Olvasnál még Melania Trumpról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top