nlc.hu
Család

Két anya egy család

Ebben a családban 3 gyereknek 2 anyja van

A család fogalma nem attól függ, milyen nemű szülők és gyerekek alkotják. Erre remek példa Daisy és Timi története, akik spermadonorral vállalták a harmadik gyereküket.
Két anyának három gyereke van

A Jön a baba dokumentumsorozat legutóbbi részében Daisyt és Timit ismerhettük meg, akik nem hagyományos családban nevelik együtt három gyereküket. És köszönik, nagyon boldogok ők és a gyerekeik is. Hadas Kriszta műsorában egy rendkívül aktuális kérdéssel találkozhatunk.

Daisy szörnyű gyerekkora után csak arra készült, hogy édesanya legyen. A Jön a baba című műsorban mesélt arról, hogy egyedül, anonim spermadonorok segítségével vágott neki az anyaságnak. Már két gyönyörű kisfiút nevelt, amikor találkozott Timivel, aki rögtön egy új családot kapott. A harmadik babát már együtt várták, Zorának így két anyukája lett. Azt mondják, nem foglalkoznak másokkal, mert mindenki eldöntheti, hogy számára mit jelent a család. Nekik két anyát és három gyereket. Daisy, Timi, a két fiú és a csöppnyi lány nagyon boldogan és harmonikusan élnek.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

Jön a baba:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top