Baba

Daganat után fogant meg a harmadik baba

A Jön a baba legújabb epizódjában Tina, a fiatal anya meséli el, hogyan borította fel az életét a kisfia születése.
Ez lesz a Jön a baba következő epizódjában

A Jön a baba című dokumentumsorozatban Hadas Kriszta olyan családokat, szüléstörténeteket mutat be végtelenül őszintén, akik akár a szomszédban is lakhatnának. A Jön a baba hétköznapi történetei azonban korántsem egyszerűek, minden szülés mögött áll egy olyan élethelyzet, amely elgondolkodtatja a nézőt, sok esetben bátorságot ad a szülés előtt álló anyáknak, és segít megérteni a változásokat, melyek óhatatlanul bekövetkeznek egy család életében, amikor megszületik a gyermek.

A Jön a baba legújabb epizódjában Tinát ismerhetjük meg, aki 20 évesen lett először anya, de a házasságában valami nagyon félrecsúszott. Boldogtalan volt és úgy érezte ebbe az állapotba csontosodva nem élhet sokáig. Aztán találkozott Mirkóval, az egyedülálló férfival, akivel szinte azonnal egymásba szerettek. A fiatal anya borított mindent. Először kisfiával hármasban, majd Lizi születésével négyesben teremtettek új családot. Persze nekik sem pottyant ölükbe rögtön a boldogság. Egy rutinvizsgálat során daganatot találtak a fiatal anya méhében. A műtét után tervezgetni sem nagyon mertek, aztán egyszer csak megfogant a harmadik baba.

Kiemelt kép: Unsplash

A Jön a baba korábbi epizódjaiban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top