Család

Jön a baba: Szülés után kezdett új életet az anya

A Jön a baba következő epizódjában egy szorongó anya meséli el, hogyan változtatta meg az életét a fia születése.
Jön a baba következő epizódja

A Jön a baba című dokumentumsorozat legújabb részében Hadas Kriszta egy olyan anyát mutat be, akinek talán első hallásra furcsa az életútja. De Hadas Krisztától és a műsortól sosem állt távol az, hogy rendhagyó anyákat és szüléseket mutasson be, sőt, a sorozat készítői küldetésüknek érzik, hogy minél több élethelyzetet tárjanak a nagy nyilvánosság elé. 

„Ez a legtöbb, amit egy riporter adhat: úgy mesél el történeteket, hogy azok mások hasznára válnak. (…) Mi soha nem mutatunk intim részeket, abban viszont segítünk, hogy az emberek legyőzzék a félelmeiket. Nem egy férfi valamelyik filmünk után döntötte el, hogy bemegy a szülőszobába. Mások pedig tőlünk tudták meg például azt, hogy igenis lehet császár után természetes úton szülni, ha a körülmények lehetővé teszik. Vannak sztereotípiák, amikkel le tudunk számolni” – nyilatkozta Hadas Kriszta az nlc.hu-nak a Jön a baba című műsor kapcsán.

A mostani epizódban megismerhetjük Tinát, aki egy kétségbeesett, szorongó fiatal anya volt, amikor találkozott Mirkóval, aki megváltoztatta az ő és kisfia életét is. A fiatalasszony kilépett a házasságából és már a harmadik babáját várja.

Kiemelt kép: Unsplash

Jön a baba:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top