Család

Az igazi, megfelelési kényszeres paramama

Újraindul a Jön a baba Hadas Krisztával című dokumentumsorozat.
Jön a baba Hadas Krisztával

A COVID első hulláma miatt Hadas Krisztáéknak is le kellett állniuk a forgatással, de aztán a nyáron gőzerővel dolgoztak újra, kísérték az anyukákat a szülésre. Az október 17-én induló Spektrum Home-os sorozatban ismét sokféle családot és születéstörténetet ismerhetünk meg. Az első adás főszereplője az igazi paramama. Megfelelési kényszere van, mindent tökéletesen akar csinálni, ezért úgy éli meg, hogy állandóan kudarcot vall. Mindennek utána néz a neten, mindent tud, diagnózisokat állít fel, és olvassa a kommenteket.

Szandi őszintén beszél arról, hogy először sokáig nem jött a baba, és a szorongások miatt valódi sárkánnyá vált. Egy rövid időre a férje elköltözött otthonról, mert nem bírta a feszültséget, de aztán hamar újra egymásra találtak, a forgatások a második gyermeküket várták. Szandi elhatározta, most megpróbál mindent, a szülést, szoptatást lazábban kezelni.

Tudj meg többet a Jön a baba dokusorozatról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top