nlc.hu
Család

Egy orosz férfi a youtube-on közvetítette, ahogy halálra fagyasztja a barátnőjét

Élő adásban hagyta megfagyni barátnőjét egy youtuber

Az esetről készült hátborzongató videó ráadásul mostanáig elérhető maradt.

Az orosz Sztanyiszlav Resetnyikov viszonylag sikeres youtubernek számított Oroszországban Stas Reeflay néven már pénzt is keresett a közvetítéseivel. Ennek most vége, Resetnyikov ugyanis a tegnapi nap során egészen elképesztő kegyetlenséget követett el. A szeretlekmagyarorszag.hu írta meg, hogy a férfi nézői közül valaki ezer dollárt ajánlott fel, ha a férfi bántalmazza a barátnőjét

Resetnyikov erre válaszként kizárta a nőt a lakás erkélyére, ahol a hőmérséklet fagypont alatt volt. A Valentina nevű nő nem sokkal ezután kihűlt, a felvételen látható és hallható, ahogy a férfi az eszméletlen nőt próbálja élesztgetni. 

A földön fekvő nő egyáltalán nem reagál, így a férfi kihívja a mentőket, közben pedig folyamatosan közvetíti a nézőinek, hogy mi történik, például, hogy nem érzi Valentina pulzusát. A kamera még akkor is forog, amikor a mentősök megérkeznek és halottnak nyilvánítják Valentinát.

Élő adásban ölte meg a barátnőjét egy youtuber

Sztanyiszlav Resetnyikov folyamatosan közvetítette a nézőinek, hogy mi történt, azután is, hogy a barátnője meghalt (Fotó: YouTube)

Resetnyikovot őrizetbe vették, a lap információi szerint a tettéért két év börtönt kaphat. Mint kiderült, a férfi már korábban is bántalmazta a barátnőjét a kamera előtt, például egy ízben paprikaspray-vel fújta le. A 28 éves nő egyébként nemrég jelentette be, hogy gyereket vár Resetnyikovtól. 

Megdöbbentő módon a YouTube még nem távolította el a több mint két órás videót, amelyet már több mint 160 ezer alkalommal néztek meg. 

További cikkeink a kapcsolaton belüli erőszak témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top