nlc.hu
Család

5 gyerek, 30 év, 1 diploma

30 év alatt diplomázott le az ötgyerekes anya

Tyra Muhammad elkezdte az iskolát, csak közben gyerekei születtek. Végül három gyerekével együtt járt egyetemre.

Vannak, akik sosem adják fel. Közéjük tartozhat louisinai Tyra Muhammad, aki csaknem három évtizeddel ezelőtt elsőéves volt a Grambling Állami Egyetemen, amikor megismerkedett élete szerelmével.

Tyra Muhammad megmutatta, hogy nem szabad feladni az álmaidat (Fotó: FB)

Tyra Muhammad megmutatta, hogy nem szabad feladni az álmaidat (Fotó: FB)

Összeházasodtak, majd Tyra teherbe esett, ezért felfüggesztette tanulmányait. A nő közben okleveles ápolóasszisztens lett, de az egyetemre nem tudott visszamenni, miközben sorra születtek a gyerekei.

Tyra házassága 2018-ban tönkrement és az addigra ötgyerekes nő úgy döntött, befejezi az egyetemet. „Leültettem a gyerekeimet és megkérdeztem, kínos lenne-e nekik, ha visszaülnék az iskolapadba. Mindannyian azt mondták, hogy csináljam” mesélte Tyra a Good Morning Americának.

22 éves fia, Elijah azt mondta, testvéreivel élvezték azt a ritka lehetőséget, hogy édesanyjukkal egyszerre járhatnak egyetemre.

Tyra pedig abban bízik, hogy története megmutatja más embereknek, hogy bármilyen álom elérhető, még akkor is, ha elérése csaknem 30 évet vesz igénybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top