Család

Munkába állt az ötgyermekes anyuka, aki nemrég szerezte meg jogi diplomáját

Az ötgyermekes, egyedülálló édesanyától leesik az állunk: a jogi diploma megszerzése után most megkezdte ügyvédi praxisát.

Az egész világ tudomást szerzett róla, mikor Ieshia Champs lediplomázott a jogi egyetemen. Hogy miért olyan nagy szám ez? Felsorolni is nehéz: a 33 éves, nevelőotthonban felnőtt Ieshia 5 gyermeket nevelt fel teljesen egyedül, a jogi tanulmányait pedig a gyerekneveléssel és a háztartásvezetéssel együtt folytatta. Most pedig munkába állt.

Ezek után nem csoda, hogy Ieshia nők százezreibe öntött lelket, hogy ha elhivatottak vagyunk, akkor a körülményeinktől függetlenül nem létezik a lehetetlen fogalma. Az anyuka az egyetem után motivációs beszédeket tart, könyvet ír, nemsokára pedig megkezdi ügyvédi praxisát. Nekünk pedig azt tanácsolja: „Nem érdekel, mennyire nehéznek tűnik. Nem érdekel, ha most úgy néz ki, soha nem fogsz elérni sehová. Ne ragadj le a körülményeidnél! Kapcsold át az elméd és emelkedj föléjük!”

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top