nlc.hu
Család

Ez az anyuka órásplakátot bérelt a lányának

Ez az anyuka egy óriásplakátot bérelt a lányának a diplomaosztója alkalmából

Egy büszke New Jersey-i édesanya úgy ünnepelte meg lánya doktori címének megszerzését, hogy helyet vásárolt egy forgalmas helyen elhelyezett óriásplakáton.
plakát helye

Az 52 éves camdeni Kendra Busbee elmondta, hogy 1250 (több mint 450 ezer forint) dollárt fizetett azért, hogy lánya, a 30 éves Kristine Smalls arcát a camdeni 130-as út fölött lévő óriásplakátra nyomtassák, hogy gratuláljanak neki, amiért a philadelphiai Osteopata Orvosi Főiskolán pszichológiából doktorált. „Már 5 éves korában tudta, hogy orvos akar lenni” – mondta Busbee a WPVI-TV-nek.

A plakát óriási meglepetésként érte Smallst.

„Általában mindig mindent megtesz értem és a bátyámért, ha valamilyen eredményt érünk el – mondta Smalls a Philadelphia Inquirernek. – Minden alkalommal túltesz magán.”

Busbee elmondta, hogy a plakát célja az volt, hogy gratuláljon a lányának, valamint, hogy a helyi fiatalokat is teljesítményre ösztönözze.„Egyszer azt hallottuk, hogy Camden városából semmi jó nem jön, és mi csak azt akartuk, hogy tudják, ez a jó dolog bizony Camden városából jön” – mondta Busbee.

Egy másik cikkünkben pedig arról írtunk, hogy az idős Norah-t a lánya egy félpucér pincérrel lepte meg a 106. születésnapja alkalmából. Meg kell hagyni, Norah örült a meglepetésnek. 

Fotó: 

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top