nlc.hu
Életmód

106 évesen egy félpucér pincérrel ünnepelte a szülinapját

Így kell élni: 106 évesen egy félpucér pincérrel ünnepelte a szülinapját

Egy dédnagymamának teljesült a kívánsága, miután egy topless pincér érkezett a 106. születésnapjára.
Születésnap dekoráció

Norah Shaw két világháborút, két világjárványt és 20 brit miniszterelnököt élt meg… de még soha nem szolgált fel neki szendvicseket egy meztelen pincér.

Egészen mostanáig.

A 32 éves Eddy Betteridge ugyanis csak egy kötényt és egy arcmaszkot viselve jelent meg Shaw kelet-midlandsi idősek otthonában. De Norah nem a csupasz fenekéről nem tudta levenni a szemét. Hanem a mellkasáról.
„Eddy magas volt, szép szemei voltak, és nagyon vonzó volt. Egyáltalán nem volt szőr a mellkasán, ami lenyűgözött – mondta Norah, hozzátéve: – Soha nem láttam még ilyet.”

Az „ajándékot” a lánya, Gill Shaw szervezte, miután Norah azzal viccelődött az ápolószemélyzetnek, hogy a nagy napjára csak egy „dögös férfit” szeretne.
„Nagyon megdöbbentem, amikor megfordult, mert nem volt rajta alsónemű – árulta el Norah. – Elég mulatságos volt.”

Norahnak 1994-ben halt meg a férje, és bár nem ment újra férjhez, lánya, Gill szerint a mai napig „vicces és kacér”.
„Egy kicsit pimasz, csillog a szeme, és mindig van kedve nevetni” – mondta Gill. (Képeket itt nézegethettek a cuki Norah-ról és a szexi pincérről.)

A kor nem akadálya a minőségi, boldog életnek, jó bizonyíték erre az ebben a cikkben szereplők története. A három nyolcvan feletti idős ember szenvedéllyel éli az életét, és azon van, hogy megtöltsenek tartalommal minden egyes napot. Mert bizony nyugdíjasként is lehet 24 kilométert túrázni, tandemugrani és jubileumi koncertet adni, ha az ember szívében még ott lobog a tűz.

Kiemelt kép: (Pexels)

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top