nlc.hu
Életmód

Gyűjtést indított egy arkansasi kisfiú kedvenc pincére megsegítésére

Gyűjtést indított egy 8 éves kisfiú, hogy segítsen kedvenc pincérének

Sokan beálltak Kayzen kezdeményezése mögé.

Egy nyolcéves arkansasi kisfiú, Kayzen nemrég egy igazán önzetlen cselekedettel bizonyította, hogy milyen nagy szíve van. Kayzen összebarátkozott a helyi Waffle House egyik pincérével, akárhányszor családjával betérnek az étterembe, mindig nagyon jót beszélgetnek.

Mint kiderült, a kétgyermekes apuka, Devonte mindennap gyalog jár be a munkahelyére, vagy megkér valakit, hogy vigye el, ugyanis nincsen saját autója. Ugyan igyekezett félretenni elég pénz arra, hogy vásárolhasson egy járművet, családjával ki kellett költözniük penészes otthonukból, ez pedig nehéz helyzetbe hozta őket. 

Devonte és Kayzen

Fotó: GoFundMe

Kayzen Hunter úgy döntött, megpróbál segíteni kedves ismerősén, és létrehoztak egy GoFundMe oldalt. „Devonte az egyik legvidámabb és legpozitívabb ember, akivel valaha is találkoztam. Mindig óriási mosollyal üdvözöl minket. Remélem, hogy a te szíved is olyan NAGY, mint az enyém…Bármilyen összeg segít!!!” – áll a felhívásban. 

Eredetileg az volt a cél, hogy 5000 dollárt gyűjtsenek össze, de végül 30 ezer dollárt dobtak össze az adományozók, akik nem győzték méltatni a kezdeményezést és kitalálóját, Kayzent. 

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top