nlc.hu
Család

Kutya-gyászjelentés

Elveszett kutya hirdetésén ennyit még nem sírtak

Sokszor tűznek ki oszlopokra hirdetést elveszett kutyákról, de Buster gazdája nem megtalálni akarja hű társát.

Megható történetről számol be a The Dodo, aminek a Nashville-i Megan Clemens mesélte el, mit látott a szokásos kutyasétáltatása közben. A nő ugyanis rendszeresen átnézni az elveszett kutyákról szóló hirdetéseket, de a legutóbbi plakát láttán patakokban kezdtek folyni a könnyei.

Egy ilyen kutya hűséges társ. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Egy ilyen kutya hűséges társ. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Bustert, a golden retrievert jól ismerte, hiszen Megan kutyájával is sokat játszott a zsemlebarna eb. Buster azonban nem klasszikus módon tűnt el, gazdája nem várja, hogy valaki segítsen megkeresni. Egyszerűen csak utcai plakáton számolt be arról, hogy kutyája elpusztult és, hogy az állat mennyit jelentett neki éveken át. 

Buster gazdája, Elizabeth King leírta az emlékplakáton, hogy kutyája szerette a vizet, futni, labdázni, imádta a plüss játékokat, az avokádót, a csirkehúst. Szívesen találkozott barátokkal, kutyákkal és emberekkel is, de amit a legjobban szeretett Busterben, hogy Elizabethet is mindig és feltétel nélkül szerette. „Mindig megbocsátott nekem, mindig vigasztalt (akkor is, amikor beteg volt), megvédett, befogadott és mindig mellettem állt.” Gyönyörű. 

Szereted a golden retrievereket?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top