nlc.hu
Család

Szerény vállalti ajándékok a vasutasoknak és a rendőröknek

A vasutasok almát, a rendőrök szaloncukrot kaptak karácsonyra

A MÁV-Start állítólag kiporciózott almával lepte meg dolgozóit, a Pest megyei rendőrök pedig két szaloncukrot, egy díszt és egy szép üzenetet kaptak az ünnepek alkalmából.

A VDSzSz Szolidaritás vasúti szakszervezet honlapján azt állítja, hogy a MÁV-Start egy-egy szem almával köszönte meg  a dolgozóinak az éves munkát. „A szolgálati helyekre az aktuális munkavállalói létszám alapján kiporciózott almaszállítmány érkezett a minap. A kartondobozhoz színes kísérőlevél is tartozott, ezeket a helyi szolgálati vezetőnek kellett megfelelően elhelyeznie”, írják a bejegyzésükben.

Hozzátették, „egy-két kiló almának már jobb optikája lett volna, hiszen abból haza is lehetne vinni, és adni a család többi tagjának is”, illetve azt is, hogy a legjobb megoldás talán az lenne, ha a szolgálati helyeken folyamatosan elérhető lenne a gyümölcs.

alma

Fotó: Pixabay

Máshol is jutott apró figyelmesség a dolgozóknak. A Zsaruellátó közösségi oldalán pedig egy Pest megyei rendőr osztotta meg, hogy mit kaptak karácsonyra. A szerény csomagban két szaloncukor és egy dísz pihen. „Ennél többet ért volna egy képeslap. Köszönöm, de ezt a két szaloncukrot majd eldarabolom a 3 gyermekemnek. Kérem, inkább tovább ne alázza az állományt” – írta az illető, aki kérte, hogy neve ne szerepeljen a posztban.

(via Napi.hu/Szeretlek Magyarország)

Karácsonyi meglepetések:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top