nlc.hu
Család

Sztár lett a Twitteren a közösségi oldalakat nem használó nyugdíjas

Bejárták a világot a 90 éves bácsi fotói, pedig nem is használ közösségi oldalakat

Mindenkit megérintett a kedves képsorozat.

Alaposan meglepődött az a 90 éves úr, aki ugyan nem használja a közösségi médiát, de kíváncsi volt rá, hogyan tud terjedni az információ ezeken a hálózatokon. Egy Karen Alea nevű amerikai twitterező kérte meg a többi felhasználót, hogy segítsenek valóra váltani apukája kívánságát.

„Apám most lett 90 éves és szeretett volna egy olyan fotósorozatot, amit aztán kiposztolhatunk a közösségi oldalakra a szülinapja alkalmából” – írta Alea az alábbi fotók mellé, amelyeken édesapja látható Delilah nevű kiskutyájával.

A Twitter népe meghallotta az üzenetet és tette a dolgát: a 90 éves ünnepelt fotóit cikkünk írásának pillanatában már közel 45 ezren osztották meg, szűk 679 ezer lájkot kapott, 12 ezren pedig kommentet is írtak a tagadhatatlanul cuki fotók alá.

„Alig várom, hogy a jókívánságokat egy könyvbe rendezhessem” – reagált Karen Alea a túláradó szeretetre, amelyet az egyik twitterező az „internet legcukibb posztjának” nevezett.

A nő és a testvére le is ültették az ünnepeltet egy számítógép elé és elmagyarázták neki, hogy milyen sok emberhez eljutottak a fotói és milyen sok kedves üzenetet kapott.

„Apukám tudja, hogy most sokan biztos nagyon depressziósak, ezért nagyon örül, ha csak egy pillanatra is, de mosolyt tudott csalni sok ember arcára” – tette hozzá Alea.

A legnagyobb meglepetés azonban még hátravolt. Karen Alea ugyanis megosztotta a twitterezőkkel, hogy apukájának a 95. évét taposó Grammy-díjas énekes, Tony Bennett az egyik nagy kedvence, az üzenet pedig a sztárhoz is eljutott, így ő maga is boldog születésnapot kívánt az ünnepeltnek.

„Ez nagyon sokat jelent majd neki” – reagált Bennett üzenetére a lánya.  Az énekes mellett több köszöntés is érkezett olyan nyugdíjasoktól, akik az ismeretlen úrhoz hasonlóan szintén nem használnak közösségi oldalakat, de a gyerekeik révén hallották a történetet. 

A fenti tweetet posztoló felhasználó például azt írja: „mondd meg apukádnak, hogy az én apukám üdvözli. Ő is most múlt 90 és ő sem használ közösségi oldalakat”. 

Ezúton kívánunk jó egészséget a történet összes szereplőjének!

További szívmelengető történetek az nlc-n:

Szeretet-cunami árasztotta el a közösségi oldalakat nem használó bácsit

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top