nlc.hu
Család

Tíz év után újra egymásra talált apa és fia

Karácsonyi csoda: tíz év után újra egymásra talált apa és fia

Egy liverpooli fiatalember egy évtized után döntött úgy, hogy megkeresi édesapját, karácsonykor pedig végre sikerült találkozniuk.

A most 23 éves Jason Kelly csupán kétéves volt, amikor édesapja, David elköltözött liverpooli otthonukból. Ugyan a férfi egy ideig még látogatta őt, de aztán eltűnt az életéből, legutoljára 12 éves korában látta, amikor apja az utcán elbiciklizett mellette. “Rám nézett és mosolygott. Szinte lebénultam a sokktól. Ekkor láttam utoljára” – emlékezett vissza Kelly.

Évek teltek el, és amikor nagyapja meghalt, a fiú úgy döntött, megpróbál édesapja nyomára bukkanni. A Facebookon közzétett egy régi fotót róla, és a történetére felfigyelt egy helyi lap is. Ugyan nem sikerült azonnal megtalálnia a férfit, de annyit sikerült kiderítenie, hogy apjának nem ment jól a sora, volt, hogy az utcán kellett aludnia. De Jason Kelly nem adta fel, és sikerült megszereznie David jelenlegi címét, szenteste pedig úgy döntött, meglátogatja őt.

Apa és fia majdnem elkerülte egymást, és amikor mégis találkoztak, a 67 éves férfi állítólag annyira meglepődött, hogy a fiúnak úgy kellett utána kiabálnia, hogy ne fusson el. Amikor azonban David túltette magát a kezdeti sokkon, a családja felől kezdett el kérdezősködni, és megpróbálta felidézni, mikor is van gyermeke születésnapja, miközben természetesen mindkettőjüknek könnyel telt meg a szeme.

Ugyan Jason szeretné bepótolni az elveszett éveket, de úgy döntött, szépen-lassan építi újra a kapcsolatát apjával, karácsonykor például vacsorával lepte meg, illetve egy telefont is ajándékozott neki, és segít majd neki megszereznie a születési anyakönyvi kivonatát, írja a Bored Panda.

karácsony

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top