nlc.hu
Család

Gitárpedál rajzot rejtett a "vakcina chip" diagramja

Óriási blama: az oltásellenesek egy gitárpedál kapcsolási rajzát terjesztik a koronavírus-vakcina chipre szolgáló bizonyítékként

Az oltásellenes összeesküvés-elmélet hívőkön röhög most a világ, ugyanis egy akkora kamut vettek be, hogy arra nincsenek szavak. Kár, hogy az igazság kiderülése pont őket izgatja a legkevésbé.

A Covid-vakcinákkal kapcsolatban egy visszatérő és gyakran hangoztatott oltásellenes elmélet, hogy az oltással együtt egy mikrochipet is bejuttatnak az emberek testébe, és egy ideje már az elmélet alátámasztásaként egy kapcsolódási rajz is elkezdett terjedni az interneten, ami sokak számára tette meggyőzővé ezt a hagymázas gondolatot. Csakhogy azóta kiderült, hogy a rajznak semmi köze a koronavírus-vakcinákhoz, sőt még a chipekhez sem – írta meg a Mashable nyomán a hvg.

A gitárpedál kapcsolási rajzát sokan másnak gondolták (fotó: Twitter)

A gitárpedál kapcsolási rajzát sokan másnak gondolták (Fotó: Twitter)

Az ábra egy elektromos gitárhoz vásárolható pedálhoz tartozik, pontosabban egy Boss Metal Zone nevű eszközhöz, ami még napjainkban is kapható a hangszerüzletekben. A rajzon látható volume és bass szavak is erre utalnak, és már önmagukban ezek gyanúra szolgáltattak okot. A Mashable szerint benne van a pakliban, hogy a rajzot szándékosan az oltásellenesek megszívatására kezdte el terjeszteni valaki, és emiatt hagyta rajta a fenti kulcsszavakat, csakhogy a megcélzott réteg még ezekkel se törődött. A cikk felhívja a figyelmet, hogy a vakcinákban sem mikrochipet, sem áramkört nem találhatunk, és a maszkok merevítője sem 5G antenna.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top