nlc.hu
Család

Online szeretett bele egy idősebb tanárba

Online szeretett bele egy 27 évvel idősebb filozófiatanárba a fiatal lány

Megnézte a férfi egyik videóját és tudta, vele szeretne lenni.
Online szeretett bele egy 27 évvel idősebb filozófia tanárba a fiatal lány

Véletlenül talált rá 3 évvel ezelőtt a 48 éves Peter Heinrich filozófiáról szóló Youtube-csatornájára az akkor 18 éves Jana Leonhardt.

A fiatal nő, ahogy megnézte a tanár egyik videóját, azonnal érezte, hogy valami különleges van a férfiban. Úgy döntött, ír neki egy e-mailt, amiben mesél magáról és felveti, beszélgetnének-e chaten egy kicsit filozófiáról.

Három hónapon át chateltek, csak azután váltottak FaceTime-ra, ahol már órákon át beszélgettek. Pár hónappal később Peter úgy döntött, elindul Frankfurtból és közel 500 kilométert tett meg, hogy láthassa Janát.

A pár szerint szerelem volt első látásra, de Peter hezitált a nagy korkülönbség miatt. Két éven át tartottak az alkalmi találkozások, mire egy pár lettek.

Sem Peter, sem Jana szülei nem támogatták a párt, de idővel megtanulták elfogadni a kapcsolatukat. A pár még nem költözött össze, távkapcsolatban élnek.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top