nlc.hu
Gasztro

81 éves nőt vett feleségül a 36 éves férfi

A KFC-ben ment hozzá 36 éves szerelméhez a 81 éves nő

A szertartást követően a friss házasok egy gyorsétteremben ünnepeltek.
81 éves nőt vett el a 36 éves férfi.

„Rengeteg papírt kaptunk, amiket alá kellett írnunk. Állítólag ezek igazolják a házasságunkat, de biztosan nem tudom, mert mindegyik arab nyelven van”idézi a Ladbible a 81 éves Iris Jones, aki a napokban mondta ki a boldogító igent 36 éves szeretőjének, Mohamed Ahmed Ibrahimnak.
 
A Sharm El-Sheikhben tartott esküvő után a fiatal pár egy helyi gyorsétterembe ment, ahol csirkével és sült krumplival ünnepeltek. „Nem akartunk nagy feneket keríteni a dolognak” – magyarázta a The Morning műsorvezetőinek Iris, majd hozzátette, családtagjai, akik kezdettől fogva ellenezték a kapcsolatát Mohameddel, minden bizonnyal a sajtóból értesülnek majd az esküvőről.
 
Mint kiderült, a pár tavaly ismerkedett össze a Facebookon, az első személyes találkozástól kezdve pedig egy párt alkotnak. „Szeretjük egymást, csak ez számít” – mondja Iris, aki szeretné, ha újdonsült férjét is hazavihetnék magával Nagy-Britanniába. „Az ország is jól járna Mohameddel, elvégre képzett mérnök, és nagyon szeretne dolgozni. Ebben biztos vagyok.”

Mohamed kettejük kapcsolatáról annyit árult el, elege van abból, hogy az emberek azt feltételezik róla, hogy csupán nyereségvágyból vette feleségül Irist. „Az első pillanatban, ahogy megláttam, tudtam, hogy ő az a nő, akivel le akarom élni az életemet” – árulta el, majd hozzátette, nem érdekli, ha nem engedik be Nagy-Britanniába. „Mindegy, hol élek, ameddig Iris velem van.”

Nem Iris és Mohamed az egyetlen nagy korkülönbséggel élő pár: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top