nlc.hu
Család

Zoomon közvetítették a temetést

Szokatlan megoldás: zoomos temetést rendeztek Olaszországban a járvány miatt

A család kérése volt, hogy közvetítsék a temetést, a járványhelyzet miatt ugyanis szerették volna elkerülni a tömeget.

A járvány alatt a különböző videócsetes alkalmazások sokat segítettek abban, hogy kapcsolatot tudjunk tartani a munkatársainkkal, barátainkkal és a családtagokkal. És sajnos előfordul, hogy egy szomorú esemény miatt kell összegyűlni a virtuális térben, így tett egy család is Olaszországban, pontosabban a Leccéhez közeli Taurisanóban, amikor 89 éves korában elhunyt egyik rokonuk.

A járványhelyzetre tekintettel ugyanis úgy döntöttek, szűk körben vesznek örök búcsút, de a Zoomon keresztül mások is követhetik a szertartást. A családtagok gyászjelentéseket ragasztgattak ki a városban az online közvetített temetésről, amin megadták a Zoom-szoba kódját és jelszavát, írja a Telex.

Az elhunyt veje megkeresett minket, és közölte, hogy a temetést a Zoomon szeretnék közvetíteni, mert nem akarnak tömeget

– közölte a Rocco Patisso temetkezési vállalkozás, ahol a tervek szerint a jövőben még több ilyen temetést is szervezhetnek.

Temető

Fotó: Pixabay

Örök búcsú kicsit másképp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top