nlc.hu
Család

Előkerült a Dél-Koreában elvesztett macska

Hazakerült Amerikába a cica, akit családja Dél-Koreában vesztett el

Nem volt könnyű Amerikából megtalálni egy Dél-Koreában eltűnt cicát. De sikerült!

Az Egyesült Államokban élő Lucie és Devin már nem is reménykedtek, hogy újra látják cicájukat, Karfiolt, akit hónapokkal korábban vesztettek el Dél-Koreában. A férfi az ázsiai országban szolgált, mint az amerikai hadsereg egyik orvosa és már a hazaútjukat szervezték, amikor a macska eltűnt – írja a FoxNews.

Karfiol repülővel érkezett haza (Fotó: Getty Images)

Karfiol repülővel érkezett haza (Fotó: Getty Images)

A házaspárnak végül Karfiol nélkül kellett hazautazniuk és kénytelen-kelletlen a közösségi médiában kezdtek el hirdetéseket feladni, hátha látja valaki a cicájukat. Előbb 500 (15 ezer forint), majd 1500 (45 ezer forint) dollárt ajánlottak a becsületes megtalálónak.

Végül néhány nappal karácsony után kaptak egy fényképet a macskáról, aki kicsit koszosabb és soványabb volt, mint Karfiol, de minden kétséget kizáróan az ő cicájuk volt. Szerencsére találtak valakit a hadseregben, aki Dél-Koreából utazott épp Atlantába és hajlandó volt magával hozni Karfiolt. Így a házaspár és macskája újra együtt élhetnek.

Imádjuk a macskákat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top