nlc.hu
Család

20 órán át szedte ki a játékokat lánya hajából

Az édesanya 20 órán át távolított el 150 ragadós kisjátékot a lánya hosszú hajából

Lisa Hoelzle hatéves ikrei a házuk alagsorában játszottak, és a játék részeként az egyik lány a testvére hajába 150 darab apró, ragadós játékot ragasztott.

A Bunchems nevű játék lényege, hogy sok tapadós kis műanyag játékot kapunk, amiket aztán összeillesztve különféle dolgokat építhetünk. Csakhogy a játékot könnyű nem célszerűen használni, és ha hajba ragadnak, kész tortúra eltávolítani őket onnan – derül ki a Metro cikkéből.

Amikor Lisa Hoelzle felfedezte, mit tett az egyik lánya a másik lánya hajával, megállt benne az ütő. Ráadásul a lányok megpróbálták a legrosszabbat: eleinte saját maguk próbálták eltávolítani őket, amit a helyzet még rosszabb lett, és a játékok csak még jobban összetapadtak. Az édesanya kisebb idegrohamot kapott, amikor az első három órában csak 15-öt sikerült kiszedni belőlük, miközben a lánya hajában összesen 150 darab Bunchems volt. Online azt a tanácsot kapta, hogy hajkondicionálóval és növényi olajjal próbálkozzon, és ezzel újabb 10 darabtól megszabadultak, de lassan haladtak, és jött az éjszaka. Végül a lányával úgy aludtak el, hogy az anyja éjszaka fogta a haját, hogy ne ragadjon még jobban össze. A lánya haja nagyon hosszú volt, és nem volt szíve az egészet levágni. Másnap ásványi olajjal és egy új bontófésűvel állt neki a feladatnak, és végül 20 órájába telt, hogy a lánya megszabaduljon az összes Bunchemstől. Az eset után a Bunchems gyártói közzétettek egy videót YouTube-on arról, hogyan lehet a játékot eltávolítani a gyerekek hajából.

A gyerekek haja mindig okoz kihívásokat a szülőknek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top