nlc.hu
Család

Hétköznapi hősök Rhode Islandről

Hétköznapi hősök: 80 kórházi dolgozó autóját takarították le a hóvihar után

Egy Rhode Island-i kórház dolgozóinak egy nagyon kellemes meglepetésben volt részük.

A 10 éves Christian Stone és családjának egyik barátja, Abbey Meeker egy hóvihar után fogta magát, és elmentek a Rhode Island-i Westerley Kórház parkolójába, ahol több tucat kórházi dolgozó autójáról takarították le a havat. Stone még múlt hónapban fogadta meg, hogyha legközelebb havazni fog, akkor ellátogat a kórházhoz, hogy egy kicsit megkönnyítse az egészségügyi dolgozók életét, akiknek a világjárvány miatt most különösen nehéz a munkájuk.

Stone és Meeker egy kis izgalmat is vitt az autópucolásba, amikor meglátták, hogy valaki megpróbálja távirányítós kulccsal kinyitni a kocsiját, gyorsan odarohantak a kocsihoz, és megpróbálták minél gyorsabban leseperni róla a havat. Volt, aki pénzt ajánlott fel nekik a szolgálataikért, de azt nem fogadták el, hiszen hálából tették mindezt, írja a Unilad.

Meeker szerint barátnőjének kisfia, Christian Stone mindig nagyon segítőkész, mielőtt a kórházhoz indultak volna, a szomszédok háza előtt igyekezett eltakarítani a havat. 

Hószív

Fotó: Pixabay

Még több hétköznapi hős:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top