nlc.hu
Életmód

Hős futár a hóban

Hősként ünnepelték a futárt, aki a hóval dacolva szállította ki az árut

Esik a hó, fúj a szél? Ez nem jelenthet akadályt!

A koronavírus-járvány hétköznapi hősei közé tartoznak a futárok, munkájuk elismeréseként még a Mattel külön akciófigurákat is gyártott. Vannak köztük, akiket tényleg nem állíthat meg senki és semmi, ha ki kell szállítaniuk valamit, a legutóbbi példa erre az az Asda nevű brit üzletlánc egyik futára, aki a hófúvással dacolva, egy autóval járhatatlanná vált úton, közel fél kilométeren át vonszolta a megrendelt árut.

A vevő egyik szomszédja egy fotót is készített az elemekkel bőszen küzdő futárral, amit aztán az Asda is megosztott pár elismerő szó kíséretében:

Mint írják, a fotón egy Paul nevű férfi szerepel, aki Leeds és Manchester közelében fekvő Keighley áruházában dolgozik. A cég facebookos posztjára több mint 3200 elismerő, pozitív reakció érkezett, több mint kétezerszer osztották meg, és kommentek is vannak szép számmal, a hozzászólók pedig egyetértenek abban, hogy Paul egy valódi, hétköznapi hős.

(via 24.hu)

Fotó: Pavel Danilyuk/Pexels

Fotó: Pavel Danilyuk/Pexels

Futárélet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top