Egészség

Ingyen varázsol szép mosolyt a rászorulóknak ez a fogorvos

Egészen torokszorítóak az előtte-utána fotók.

Bárki lehet hétköznapi szuperhős – gondoljatok csak a fodrászokra, akik szépségnapot rendeznek hajléktalanoknak, a buszsofőrre, aki hazavitte ebédelni az eltévedt kislányt, vagy éppen Mark Hamillre, aki szívmelengető üzenetben köszöntötte fel a kisfiút, akinek senki nem ment el a szülinapjára.

Felipe Rossi brazil fogorvos, és ő is egy azok közül az érzékeny emberek közül, akik tudják, hogy egy-egy önzetlen cselekedet életeket változtathat meg. Felipe folyamatosan járja a világot, és utazásai célja, hogy a legszegényebb emberek arcára varázsoljon mosolyt – szó szerint, hiszen rendbe teszi a fogazatukat, és ezért nem vár semmilyen fizetséget.

Talán senkinek nem kell magyarázni, hogy egy-egy komolyabb fogászati kezelés kész vagyonba kerül, és sokszor még az átlagos keresetűek is hónapokig kuporgatják rá a pénzt. Azoknak pedig, akiknek a napi betevőre is alig telik, esélyük sincs rá, hogy újra szép fogsoruk lehessen.

Felipe a maga eszközeivel ezen szeretne változtatni. És hogy mennyit számít az egészséges fogazat, arról minden szónál többet árulnak el ezek az előtte-utána fotók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇧🇷 2020 tá quase chegando... e nosso planejamento já sendo feito. Cortamos as ações pela metade por falta de recursos. Mas ainda iremos mais longe do que imaginávamos. Doe . Acredite . Participe. É com esse sorriso que anunciamos nossas agenda de ações 2020! O futuro importa e nossas ações não podem parar 🗓♥️. 🇺🇸 2020 is almost here ... and our planning is already being done. We cut the stock in half for lack of resources. But we will still go further than we imagined. Donate. Believe . Participate It is with this smile that we announce our 2020 action ! The future matters and our actions cannot stop 📌Janeiro Dia 27 a 31 - Ação Nova Olinda Ceará . 📌Fevereiro Dia 10 a 14 - Ação Salvador Ilê . 📌Março Dia 16 a 20 - Xingu/ Kisedje . 📌Abril Dia 17 a 26 - Missão África/ Moçambique . 📌Maio Dia 4 a 8 - Sertão Nordestino Dia 15 a 24 - Quênia / Nairóbi . 📌Maio/Junho 30 a 6 - Amazônia 22 a 26 - Vale do Jequitinhonha/ Virgem da Lapa . 📌Julho 13 a 17 - Vale do Jequitinhonha/Diamantina . 📌Agosto 9 a 15 - Xingu Povo Pavuru . 📌Setembro 21 a 25 - Sertão Nordestino . 📌Outubro 5 a 9 - Sertão Nordestino . 📌Novembro 16 a 20 - Sertão Nordestino . 📌Dezembro 30 a 4 - Sertão Nordestino . #sorrisosolidario #transformeseulike #sorrisoquetransforma #transformacaosocial #smile #dentist #dentistry #odontologia #odonto #dentista #health

Felipe Rossi 😷🇧🇷🇲🇿🇰🇪 (@drfeliperossi) által megosztott bejegyzés,

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top