Életmód

Mark Hamill szívmelengető üzenetben köszöntötte fel a kisfiút, akinek senki sem ment el a születésnapjára

„Érzem, hogy megvan benne az erő” – üzente a Star Wars-filmek sztárja a 11 éves Kade-nek. Tweetjét pillanatok alatt felkapták a felhasználók, néhány óra alatt több mint 146 ezren köszöntötték fel a kissrácot.

Mark Hamill mentette meg egy 11 éves kisfiú születésnapját. Kade nagyon csalódott volt, mert egyetlen meghívott vendég sem ment el a bulijára, édesapja, Jason a Twitteren kért segítséget az ismerőseitől: „A fiam, Kade ma ünnepelte a 11. születésnapját. Sajnos egyetlen barátja sem jött el a bulijára, ami nagyon bántja. Ha van egy perced, kérlek, küldj szülinapi üdvözletet neki” – írta az apa a közösségi oldalon.

Bejegyzésének olyan hatása lett, amire valószínűleg maga sem számított, mások mellett a Star Wars-filmek Luke Skywalkere is szívmelengető üzenetben kívánt boldog születésnapot Kade-nek. „Érzem, hogy megvan benne az erő” – írta a színész a gyereknek.

Hamill bejegyzését pillanatok alatt felkapták a twitterezők, valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a kisfiú alig néhány óra alatt több mint 146 ezer üzenetet kapott.

Kiemelt képünk: Mark Hamill Az utolsó Jedik forgatásán (Fotó: Lucasfilm Ltd.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top