nlc.hu
Család

Szex és New York főszereplők gyerekei

Felnőttek lettek a Szex és New York főszereplőinek gyermekei

A Szex és New York főszereplőinek magánélete legalább olyan sokszínű, mint maga a sorozat. Van, aki hasonlóan éli az életét, mint a szériában, míg más pont annak szöges ellentétét valósította meg.

Hamarosan visszatér a Szex és New York. Az eredetileg 1998 és 2004 között futott sorozat szereplőinek magánéletéről nem olyan gyakran lehet olvasni. Most megnéztük, hogy kinek, hogyan alakult a családi élete. 

Sarah Jessica Parker

A trendteremtő Szex és a New York színésznője Carrie Bradshaw-val ellentétben a harmincas éveiben mondta ki az igent. SJP Instagram-posztjai nem Manolo Blahnik cipőkről, hanem gyerekeiről szólnak.

Sarah Jessica Parker nagy családban, 8 testvérével együtt nevelkedett, így nem meglepő, hogy ő sem egy gyerekre vágyott, hanem többet vállalt. Férjével, a szintén színész Matthew Broderickkel 1997 óta házasok, három gyerekük született: két lány és egy fiú.

A színésznő 37 évesen, 2002-ben adott életet James Wilkie Brodericknek. A fiú már 18 éves, vagyis épp továbbtanulás előtt áll, és emellett éli az életét. SJP ugyan fél az elszakadástól, attól, hogy a fia kirepül a családi fészekből, de tudja, ez egy természetes folyamat.

Parker azon kevés hírességek közé tartozik, akik nem rejtegetik a gyerekeit, inkább megmutatja őket a nyilvánosságnak. Sőt rendszeresen megoszt egy-egy meghitt pillanatot is a követőivel. Például minden évben felköszönti a fiát a születésnapján – a posztokból pedig egyértelműen kiderül, hogy mennyire büszke rá.

Sarah Jessica Parker családja
Megnézem
Összes kép (5)

Habár Sarah Jessica Parker szeretett volna újra teherbe esni, de a biológia közbeszólt, így az ikerlányait végül egy béranya, Michelle Ross hordta ki. Marion Loretta Elwell Broderick és Tabitha Hodge Broderick 2009-ben születtek, idén 11 évesek, és a színésznő róluk is rendszeresen posztol.

A nevelési elvei alapján SJP két lábbal áll a földön, és a gyerekeit is igyekszik ott tartani. Azt vallja, hogy bár mindent megad nekik, amire szükségük van, nem szeretné őket elkényeztetni. Úgy gondolja, meg kell tapasztalniuk, milyen vágyni valamire, és azért megdolgozni.

Cynthia Ellen Nixon

A Szex és New York céltudatos ügyvédnőjét alakító színésznőnek is három gyermeke van. 

Samuel Joseph Mozes 1996 novemberében látta meg a napvilágot. Róla lehet a legtöbbet hallani, olvasni, ugyanis néhány éve coming outolt édesanyjának, és az egész világnak. Samuel transznemű, vagyis lánynak született, de már fiúként éli az életét. A gyereke döntését Nixon a kezdetektől fogva támogatta – a nyilvánosság előtt is. A színésznő elmondta: annak idején sokat beszélgetett transznemű gyerekek szüleivel, rengeteget olvasott, hogy maximálisan a gyereke mellett tudjon állni. Samuel nemrég diplomázott le, amit a színésznő nagy büszkeséggel jelentett be az Instagram oldalán.

Charles Ezekiel Mozes 2002. decemberében született, róla jóval kevesebbet tudni, mint testvéréről. A 18 éves fiú még gimnáziumba jár, és Samuelhez hasonlóan a színésznő első házasságából született. Édesapja Nixon exférje, egy kevésbé ismert színész, Danny Mozes.

Max Ellington Nixon-Marinoni 2011 februárjában született. A kisfiút Nixon párja, Christine Marinoni hozta a világra 10 évvel ezelőtt. A pár 2004-ben kezdett el randevúzni, majd 5 évvel később, 2009-ben eljegyezték egymást, és 2012-ben összeházasodtak.

Cynthia Nixon és párja

Christine Marinoni és Cynthia Nixon 2018-ban (Fotó: Getty Images/Bruce Glikas/WireImage)

Kristin Davis

A Szex és New York Charlotte-jához hasonlóan a színésznő a való életben is az örökbefogadás mellett döntött. Davis magánélete nem úgy alakult, ahogy szerette volna, gyerekre azonban vágyott, így az adoptálást választotta.

Első gyerekét, Gemma Rose-t 2011-ben fogadta örökbe egyedülálló anyaként. Kristin Davis elmondta: bár félt társ nélkül gyereket vállalni, az anyaságról nem akart lemondani, és az adoptálással élete egyik legjobb döntését hozta meg. A színésznő nagyon ritkán posztol a lányáról, de arra ügyel, hogy ne legyen felismerhető.

A kislány után 7 évvel, 2018-ban egy kisfiút is örökbe fogadott, aki a Wilson Davis nevet kapta. A folyamatot titokban tartotta, egészen addig, amíg le nem zárult. A színésznő szerint kislánya imádja az öccsét, és gondoskodó nagytestvérként vigyáz rá.

Davis, aki színes bőrű gyermekeket fogadott örökbe, fontosnak tartja, hogy csemetéi ismerjék az afroamerikai közösség kultúráját, és ennek érdekében mindent meg is tesz.

Korábban a stabilitás nem különösebben volt fontos a színésznő számára, és inkább a munkájának élt, ez azonban az örökbefogadás óta teljesen megváltozott. Habár még most is szereti a szakmáját, a gyerekeinél semmi sem fontosabb a számára. Davis hozzátette: egy társra is vágyik már, azonban a gyerekei az elsők. „A legnagyobb luxus reggel otthon lenni, amikor a lányom felébred, és nem kell sehova sem menni” – fogalmazott a Haute Livingnek. 

Kristin Davis két gyereket fogadott örökbe, akiket óv a nyilvánosságtól

Davis két gyereket fogadott örökbe, akiket óv a nyilvánosságtól (Fotó: Getty Images/John Lamparski)

Kim Cattrall

Sokunk kedvenc karaktere Samantha, a férfifaló menedzser, aki képes volt kiharcolni az őt megillető helyet a férfiak világában. Davishez hasonlóan Cattrall életében is fel lehet fedezni olyan momentumokat, amik átfedésben vannak a filmbéli karakterével: Samanthához hasonlóan a színésznőnek sem született gyereke. 

A most 64 éves Cattrall kétszer házasodott, és a közhiedelemmel ellentétben nagyon szeretett volna gyereket. Második férjével, Mark Levinsonnal 1998-ban kötötték össze az életüket, és már lombikbébi-programon gondolkoztak. Pont ebben az évben indult a Szex és New York is, Cattrall ekkor a negyvenes éveiben járt.

A színésznő szerint a sikeres sorozat rengeteg energiát és időt követelt tőle: nem egyszer kora hajnaltól késő éjszakáig dolgozott, így tisztában volt vele, hogy ez az életmód nem teszi lehetővé a gyerekvállalást. A Samanthát alakító színésznőnek tehát választania kellett a karrier és a gyerek között: elmondása szerint a feszített tempó lehetetlenné tette számára azt, hogy gyereket vállaljon. Azt azonban kihangsúlyozta: egy nő nem lesz kevesebb azáltal, hogy nincs gyereke.

A szülői minőséget sokféle módon meg lehet élni: Cattrall a rokonai, unokahúgai és a mentoráltjai révén éli át.

Kim Cattrall a filmezés mellett döntött, nem vállalt gyereket
Megnézem
Összes kép (3)

Habár a sorozat meghatározó volt Cattrall életében, a Szex és New York mozi 3. részét már nem vállalta. Elmondása szerint egyrészt akkor, amikor felkérték, a 60. életévét töltötte be, ami szerinte már kissé abszurd lett volna Samantha életviteléhez. És persze, SJP-rel továbbra sem jó a viszonya, így ez sem szólt amellett, hogy részt vegyen a folytatásban.

Amikor megkérdezték tőle, mi a véleménye arról, hogy esetleg másra osztják Samantha szerepét, Cattrall ütős választ adott. Mivel a sorozatban mindig is nagy hangsúlyt kapott New York sokszínűsége és a New York-iak befogadó közössége, a színésznő szerint ezt a legjobban egy színes bőrű Samanthával lehetne érzékeltetni.

Sorozatok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top