nlc.hu
Család

Oltásellenes erdőkertesi háziorvos

Megszólalt az erdőkertesi háziorvos, aki nem hajlandó oltani

A várható szankciók ellenére sem fogja beadni a koronavírus-vakcinát az erdőkertesi háziorvos.
Meggondolta magát az oltásmegtagadó erdőkertesi háziorvos, mégis oltani fog

Bár mind az önkormányzat, mind a tisztifőorvosi szolgálat szankciókat helyezett kilátásba, az erdőkertesi háziorvos nem gondolta meg magát. Kiss Csaba továbbra is kitart amellett, hogy megtagadja a páciensek beoltását a koronavírus-vakcinával.

A háziorvos az ATV-nek azt mondta, döntésének több oka is van, szerinte káosz van az oltások elrendelésében, mikor, kit, hogyan kell oltani, és ez hétről hétre változik.

Kiss Csaba kifogásolja, hogy a kínai vakcinának nincs európai engedélye, de amit engedélyeztek is, az sem törzskönyvezett gyógyszerkészítmény. Bár ez járványhelyzetben megengedett, ő nem szeretne „gyógyszerkipróbálásokban” részt venni.

Arról is beszélt, hogy a rendelő sem felel meg az oltásra. Náluk két orvos és két fogorvos rendel ugyanott, a váróhelyiség pedig félig-meddig közös és túl kicsi, ahol könnyen megfertőződhetnek az emberek. Azt is nehezményezte, hogy Müller Cecília hétvégi oltásra kötelezte a háziorvosokat, pedig nekik is szükségük van a pihenésre.

A háziorvos a várható szankciók ellenére sem fogja beadni a vakcinát, ha pedig megbüntetik, befejezi a működését.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: MTI / Balázs Attila)

Oltásellenesek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top