nlc.hu
Család

Óriásnyulak lettek befogadott kedvenceiből - fotó

Giganyulakká nőttek a karantén miatt befogadott kedvenceik

Courts Green és lakótársa, Gemma Worth nem unatkozik két óriásnyúl mellett, de tiszta szívből imádják a két csínytevőt.

Amikor 2020 augusztusában magához vette Maggie-t, és testvérét, Lapine-t, nem voltak nagyobbak egy aprócska virágcserépnél, azóta azonban akkorák lettek mint egy kisgyermek, és pontosan úgy is viselkednek. Folyamatosan figyelni kell rájuk, mert nagyon csintalanok és csibészek, a páros eddig állítólag több kábelt is elrágott már.

Gazdájuk szerint biztosan lesznek még olyan tárgyak, amik áldozatul esnek a nyulaknak, és igen, állítása szerint folyamatosan takarítani kell utánuk, amikor éppen hisztis kedvük van vagy játszanak, akkor bizony szétdobálják a tárgyakat, amik eléjük kerülnek.

Courts Greene Maggie-vel and Lapine-nal.

Courts Greene Maggie-vel and Lapine-nal (Fotó: SWNS/Profimedia)

„Nagyon gyorsan nőnek, és félelmetes belegondolni, hogy még dupla ilyen nagyok lehetnek. Mindeközben nagyon aranyosak, imádom nézni, ahogyan heverésznek a lakásban. Nagyon jó barátok, mindent együtt csinálnak” – mesélt kedvenceiről Courts Green. Bizony, Maggie és Lapine még csak tíz hónapos, vagyis még nem álltak meg a növésben, amire tizennyolc hónaposak lesznek, akár meg is duplázhatják termetüket.

(via Metro)

Nyúlünnep:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top