nlc.hu
Család
Technikai hibák a pedagógusok soron kívüli oltásánál

Olyat is behívtak a pedagógusok oltására, aki nem is pedagógus

Akadtak technikai hibák az oktatási-nevelési dolgozók soron kívüli oltásánál.
oltás

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) úgy értesült, hogy pedagógusok soron kívüli oltása a legtöbb esetben rendben zajlott, nem alakultak ki sorok és hosszú várakozási idő, ugyanakkor akadtak technikai hibák – írja a nepszava.hu.

Például többen jelezték, hogy második oltásuk időpontját a májusi írásbeli érettségi vizsgák egy-egy napjára kapták, ami az érettségi lebonyolításában résztvevő tanároknak okozhat kellemetlenséget. Nem egy esetben történt, hogy valaki a háziorvosától, illetve a központi értesítő rendszeren keresztül is kapott behívót. Ennek az ellenkezője is előfordult, többen ugyanis, bár regisztráltak, semmilyen értesítést nem kaptak.

Hallottunk olyan esetről is, hogy valaki úgy kapott behívót a pedagógusok oltására, hogy ő maga nem is pedagógus” – mondta Nagy Erzsébet, a PDSZ pécsi ügyvivője, aki szerint ez adminisztrációs hibákból, például telefonszámok elírása miatt történhetett meg.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Bús Csaba

A legfrissebb koronavírusos-hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top