nlc.hu
Egészség

Regisztráltak, mégis lecsúszhatnak az oltásról a tanárok

Hiába regisztrált sok tanár az oltásra, a rendszert nem érdekli

Az oktatási államtitkárság megüzente, hogy biztosan a tanárok rontottak el valamit.
Koronavírus-védőoltás

Az elmúlt egy-két napban több megkeresést is kapott a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) olyan tanároktól, akik arról kaptak értesítést, hogy még nem regisztráltak a koronavírus elleni védőoltásra, így ezt tegyék meg március 29-éig, ha részt akarnak venni az oktatási-nevelési dolgozók csütörtöktől kezdődő oltásában – írja a Népszava. Az érintettek rég kitöltötték a regisztrációt, ennek ellenére az ellenőrző weboldalon is azt az üzenetet kapták, hogy nem regisztráltak.

Többen megpróbáltak segítséget kérni az oldalon feltüntetett telefonos és e-mailes elérhetőségeken, sikertelenül. A PDSZ megkereste az oktatási államtitkárságot, ahonnan azt a választ kapták, az érintettek próbálják meg egy másik e-mail-címmel újra feltölteni a TAJ-számukat, mert lehet, hogy rosszul adták meg az adatokat. Egy pedagógus azonban megjegyezte, hogy férjével egy napon regisztráltak, és ő is így járt.

Talán nem vagyunk annyira tehetségtelenek, hogy mindketten elrontva írtuk be a TAJ-számunkat

– fogalmazott. Lehet, persze, hogy még nem telt el elég idő a regisztráció feldolgozásához, de ez a tanároknak sovány vigasz, hiszen nekik eleve csak pár nap állt a rendelkezésükre a regisztrációhoz.

Kiemelt kép: MTI / Kovács Attila

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top