nlc.hu
Család

Kívánságok a léggömbben

Kívánságokkal teli lufit engedtek útjára az ikrek, a megtaláló teljesítette a vágyukat

Egy idegen, aki megtalálta a két ikerlány léggömbjét több száz kilométerrel arrébb, teljesítette a gyerekek lufiba rejtett kívánságát.

A négyéves Luna Gonzalez és ikertestvére, Gianella öt szülinapi kívánságot tartalmazó léggömböt engedtek útjára még decemberben. Kansasban, ahol a lányok éltek, hideg és szeles idő uralkodott akkoriban, mégsem számított rá senki, hogy ilyen messzire sodorja a szél a lufikat.

Kívánságokkal teli lufit engedtek útjára az ikrek, a megtaláló teljesítette a vágyukat

Fotó: Unsplash

Gonzalezék karácsonykor Mexikóba, a férj szülőhazájába utaztak, hazatérve értesültek csak arról, hogy valaki megosztotta a Facebookon Luna rózsaszínű, csillag alakú léggömbjének fotóját.

A lufi megtalálója Alvin Bamburg volt Louisiana államból, aki rögtön valóra váltotta a lányok léggömbbe tett kívánságait, így vett nekik egy édességet, egy Spider Man labdát, egy Frozen babát, egy My Little Ponyt, valamint egy kiskutyát.

Hoy le mandamos carta a Santa Claus 🎅💝⛄🎁🤍❤️ 12/01/20 Today we sent a letter to Santa 🎅

Közzétette: Leticia Flores-Gonzalez – 2020. december 1., kedd

Bamburg elmondta, a lufiban található üzenet megérintette a szívét, ezért rakta ki a Facebookra a posztot, hogy megtalálja a lányokat, akik álmaikban sem gondolták volna, hogy kívánságuk valóra válik. A meglepetések közül legjobban a kiskutyának örültek, akit el is neveztek Maxnek.

(via)

Még több megható történet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top