nlc.hu
Család

A lúgos orvos átjátszotta a vagyonát

A lúgos orvos szabadulni próbált a vagyonától, hogy megússza a kártérítést

Bene Krisztiánnak 25 milliót kellene fizetnie, de módszeresen szabadult a vagyonától, hogy megússza a kártérítést.
Lúgos orvos

2016 óta folyamatosan és módszeresen szabadult meg a vagyonától a lúgos orvosként emlegetett volt kórházigazgató. Vélhetően azért, hogy ne legyen elegendő fedezete, ha kártérítést kellene fizetnie az áldozatának – írja a Telex.

Jelenleg minden esély megvan arra, hogy Bene Krisztiánnak fizetnie kell. Tavaly novemberben a kártérítési perben a Fővárosi Törvényszék kimondta: Bene Krisztiánnak 25 millió forint kártérítést kell fizetnie Renner Erikának, amiért megsértette a nő testi épségéhez és egészséghez fűződő jogát.

Az ítélet ellen a férfi fellebbezett, és miközben az április 8-ra kitűzött tárgyalást elnapolták, tehermentesítette azt a Budapest környékén lévő családi házat, ami még a nevén szerepel. Így lehetősége nyílt arra, hogy azt az utolsó nagyobb értékű ingatlant is kijátssza, amihez még részben köze van.

A lúgos orvos áldozata és jogi képviselője már többször jelezték a bíróságnak, hogy úgy látják, Bene a vagyona kimentésére törekszik. Többször benyújtottak biztosítási intézkedés iránti kérelmet, de most végül sikerrel jártak. Így az ingatlant nem lehet eladni, elajándékozni, Renner Erikának pedig sokkal nagyobb esélye van arra, hogy a megítélt kártérítésből tényleg kapjon valamit.

(Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán)

Renner Erika kártérítési ügye:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top