nlc.hu
Család

A buszon jöttek rá, hogy ugyanabban az árvaházban nőttek fel

Beszélgetni kezdett két idegen a buszon, aztán feltárult a közös múltjuk

A két egyetemista a buszon beszélgetni kezdett, és nem sokkal később rájöttek, hogy mindketten ugyanabban a kínai árvaházban nőttek fel, majd Amerikából örökbe fogadták őket.
Kiderült, hogy ugyanabban az árvaházban nőttek fel

Ally Cole, a Virginia államban működő Liberty Egyetem másodéves hallgatója egyik nap felszállt a buszra, és leült az elsőéves Ruby Wierzbicki mellé. Beszélgetni kezdtek, és olyan dolog derült ki róluk, amit álmukban sem gondoltak volna.

Beszélgetésük során a múltjuk is szóba került, így derült fény arra, hogy mindkettőjüket Kínából fogadták örökbe. Miután az is közös volt, hogy Jinan városából származnak, elővették a telefonjukat, hogy régi fényképeket mutogassanak egymásnak. Ekkor jöttek rá, hogy kiskorukban mindketten ugyanabban az árvaházban éltek.

„Amikor megláttuk ugyanazt a fényképet a másik telefonján, akkor döbbentünk rá, hogy minden stimmel, és ugyanott nőttünk fel”

 

 – mondta Ruby Wierzbicki.

Eddig egyikőjük sem tudta, hogy azon a fotón, amelyik mindkettőjüknek megvan, ki az a másik lány, aki mellett állnak. Ráadásul a filmbe illő egymásra találás után egy csomó olyan fénykép is előkerült, amin szerepelnek, de eddig sosem látták őket. A diákok azt is kiszámolták, hogy nagyjából egy hét különbséggel fogadták őket örökbe, amikor egyikőjük 6, a másik 4 éves volt.

A lányok egyáltalán nem gondolják, hogy a találkozásuk véletlen volt. Azt mondják, mindez képtelenség, ezért 100 százalékig biztosak abban, hogy isten keze van a dologban.

(UPI)

(Kiemelt kép: Liberty University)

Még több hihetetlen egymásra találás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top