nlc.hu
Család

Gyerekkel együtt lopta el az autót az ittas tolvaj

Elkötött egy autót Farkaslyukon, pedig hátul ott ült egy ötéves gyerek

Egy farkaslyuki parkolóban szúrta ki az ittas férfi, hogy egy kocsiban ott hagyták a slusszkulcsot. Azonnal bepattant és elhajtott a járművel, észre sem véve, hogy hátul ott ül egy ötéves gyerek.

Az ózdi rendőrség folytat eljárást azzal a 23 éves farkaslyuki férfival szemben, aki május elsején a kora esti órákban Farkaslyukon bepattant egy nyitva hagyott autóba, a benne felejtett slusszkulccsal elindította, majd elhajtott vele és a benne ülő gyerekkel. A férfi ugyanis nem vette észre hátul a gyerekülésben ülő ötéves kisfiút. Mivel ittas volt, pár száz méter után árokba hajtott. A balesetben könnyen megsérült gyerekkel nem törődött és hátrahagyta, ő pedig elfutott a helyszínről – írja a police.hu.

Gyerekülés az elkötött kocsiban (fotó: police.hu)

Gyerekülés az elkötött kocsiban (fotó: police.hu)

A járőrök az adatgyűjtés után megállapították az elkövető kilétét, és három órán belül előállították az ózdi rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Autótolvajok bizarr történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top