nlc.hu
Család

Ovisok vs. túszejtő

Rossz ovisokkal kezdett egy túszejtő Amerikában

A botcsinálta bűnözőt kikészítették az ovisok.

Ritkán sül ki abból bármi jó, ha egy fegyveres felszáll egy óvodásokat szállító buszra, ám a napokban történt dél-karolinai eset végén a túszejtő volt a legszomorúbb. A 23 éves fegyveres, Jovan Collazo épp három hete vonult be katonának, ám úgy döntött, neki ebből elege van és hazamegy, amihez az ovisok buszát akarta igénybe venni.

Képünk illusztráció Fotó: Unsplash

Képünk illusztráció Fotó: Unsplash

Fegyverével követelte a sofőrtől, hogy vigye el a közeli városig, de olyan sebesen, hogy a piros lámpáknál se álljon meg. Csak azzal nem számolt az ifjú katona, hogy ül még 18 gyerek is a buszon, iskolások és ovisok. Utóbbiak pedig azonnal elkezdték faggatni.

Olyan kérdéseket tettek fel neki, hogy katona-e? Miért csinálod ezt? Bántani fogsz minket? A sok kérdéstől pedig Collazo kikészült és leugrott a buszról. A rendőröknek a buszon lévő kamerák is segítettek, így gyorsan elkapták. A férfinak egy tucatnyi váddal kell szembenéznie.

A buszsofőrt, Kenneth Corbint az eset után kitüntették hősiessége miatt. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top