nlc.hu
Család

Saját fiát ejtette túszul egy őrjöngő férfi

Megverte az élettársát, majd saját kisfiát ejtette túszul egy férfi Budapesten

A szomszédok hívták rá a rendőrséget az őrjöngő családapára, aki egy bárddal fenyegette az élettársát és kisfiát.
Bilincs egy rendőr övére erősítve

Kiabálásra és segítségkérésre lettek figyelmesek a lakók abban a budapesti házban, ahol a feldúlt börtönviselt férfi a családját bántalmazta, nem először.

A szomszédok azt mesélték a TV2 Híradójának, hogy az asszony többször is panaszkodott a párjára, aki a szörnyű estén brutálisan megverte. Mikor a rendőrök a helyszínre értek, ki tudott szaladni a lakásból, közös gyermekük azonban a lakásban ragadt. Az őrjöngő apa kapva kapott az alkalmon és túszul ejtette a néhány éves kisfiút, aki fizikailag sértetlenül úszta meg a történteket, lelkileg azonban egész biztosan mély sebeket szerzett.

A TV2 információ szerint az elkövető, aki éjszakánként biztonsági őrként dolgozott, nappal pedig italozással múlatta az időt, korábban már összetűzésbe került a törvénnyel emberölés miatt. A házbéliek azt mondták, gyakori vendég volt a gyámügy a családnál, és feljelentést is többször tettek a családapa zűrös viselkedése miatt.

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top