nlc.hu
Család

Ez kijevi nő imádja plasztikáztatni magát

Újabb műtéteket vállalt be a széles orcájúra injekciózott Anastasia Pokreshchuk

Már nemcsak az arcát tölteti extrémen, hanem a testét is elkezdte átváltoztatni.
Anastasia Pokreshchuk, polasztika

Korábban írtunk már Anastasiia Pokreshchukról, aki extrémen kiugró arccsontját nem a genetikájának, hanem töltőanyagnak köszönheti, amit injekcióval fecskendeznek az arcába. A Kijevben élő nő évente körülbelül 1600 fontot költ ezekre az injekciókra. Ezekről a beavatkozásokról rendszeresen posztol az Instagramon, ahol több mint 252 ezren követik. 

 

A 32 éves nő nyíltan vállalja, hogy teljesen rákattant a plasztikai műtétekre, az utóbb hónapokban több új poszt is megjelent az oldalán, amelyekből kiderül, hogy mellimplantátumokat kapott, és zsírleszíváson is átesett, és többek között az állához és a fogaihoz is hozzányúltak.

Az influenszer azt is írta a követőinek, hogy a töltőanyagok és a különböző testmódosítások fokozták az önbizalmát, elmagyarázta, hogy mielőtt elkezdte volna ezeket a beavatkozásokat, túl félénk volt ahhoz, hogy fotókat tegyen közzé magáról a közösségi médiában. Bevallása szerint mindent szégyellt magán, de mindez megváltozott, ahogy elkezdte saját maga átszabatását.

„Azt hiszem, csúnya voltam korábban. Anyám szerint akkor természetesen szép voltam, de most azt gondolja, hogy egzotikusabbnak nézek ki, és a barátaim is azt mondják, hogy jobb az új megjelenésem, mert korábban olyan voltam, mint egy szürke kisegér” – írta egy posztjában.

Anastasia szerint a külseje mellett senki sem megy el szó nélkül, és kommentekben kap hideget-meleget. „Voltak olyanok, akik azt mondták, hogy csúnya picsa vagyok, és hogy meg kéne ölnöm magam, de amikor látom, csak kinevetem és figyelmen kívül hagyom” – mondta a LadBible-nek.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top