nlc.hu
Egészség

Egyre szélesebbre injekcióztatja az arcát

Lassan szélesebb az arca, mint amilyen hosszú, de szerinte jól van ez így

Anastasiia Pokreshchuk nem tud leállni az arcplasztikával.
Anastasiia Pokreshchuk, arcműtét

Elgondolkodtató, hogy a plasztikai sebészek milyen kérésekre mondanak igent, meddig képesek segíteni abban valakit, hogy kedvére deformálja a külsejét.
Itt van például Anastasiia Pokreshchuk, aki extrémen kiugró arccsontját nem a genetikájának, hanem töltőanyagnak köszönheti, amit injekcióval fecskendeznek az arcába. A Kijevben élő nő  évente körülbelül 1600 fontot költ ezekre az injekciókra. Ezekről a beavatkozásokról rendszeresen posztol az Instagramon, ahol több mint 252 ezren követik.

Korábban így nézett ki:

A feltöltések után pedig ez az arc néz vissza rá a tükörből:

A harmincas éveiben járó nő olykor saját magának adja be bizonyos a hialuronsavas injekciókat, ennek köszönhető, hogy arca lassan szélesebb, mint amilyen hosszú – írja a Daily Star.

Persze nem ő az egyetlen, aki ilyen drasztikusan megváltoztatta a testét. Biztos emlékeztek még Sahar Tabarra, „zombi Angelina Jolie”-ra?

Az iráni lány tavaly hívta fel magára a figyelmet horrorisztikus külsejével, melyről előbb azt állította, hogy 50 plasztikai műtét kellett hozzá, később azonban bevallotta, hogy elsősorban a sminknek és a Photoshopnak köszönhető. Sahar Tabar korábban egyébként úgy nyilatkozott: az, hogy rémisztővé változtatja a külsejét, számára az önkifejezés egy formája, egyfajta művészet.

Fotó: Instagram

(Ladbible)

Extrém külsők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top