nlc.hu
Család

Autóban ragadt kisfiú

A tűző napon ragadt az autóban a kisfiú, rendőrök menekítették ki

Az anya az indítókulccsal együtt véletlenül bezárta az autót, amiben kétéves kisfia tartózkodott.

Egy kétségbeesett édesanya kért segítséget 2021. június 17-én 8 óra 40 perc körül a Balatonföldvári Rendőrőrsön, mivel az egyik közeli bevásárlóközpont parkolójában az autója ajtaját, -amelyben a kétéves kisfia tartózkodott– az indítókulccsal együtt véletlenül bezárta – írja a police.hu.

A tűző napon ragadt az autóban a kisfiú, rendőrök menekítették ki

Képünk csak illusztráció! (Fotó: Pixabay)

A rendőrök haladéktalanul a helyszínre mentek, ahol látva az utastérben már körülbelül 20 perce tartózkodó, síró kisfiút, pillanatok alatt döntöttek. Miután Fodor Lajos rendőr törzsőrmester tonfával a jármű egyik ablakát betörte, Szűcs András rendőr századossal kiemelték a gyermeket az utastérből, majd a rendőrőrsre vitték, ahol a mentőszolgálat munkatársainak gondjaira bízták.

Szerencsére az ügyből nem lett tragédia, nem úgy, mint egy hete Kninben, ahol egy apa az autóban felejtette a gyerekét a tűző napon. A férfi egy laktanyában dolgozik, előtte, mint minden nap, óvodába vitte az ötéves fiát. Ott azonban hívást kapott, hogy azonnal jelentkeznie kell. A gyereket azonban nem adta le az óvodában, az autóban maradt, az apa pedig a laktanyába vezetett. Ott leparkolt és egyszerűen az autóban felejtette a kicsit.

Az apát délután három óra körül hívta a felesége, hogy a kisfiuk nem volt ma óvodában. A férfi ekkor eszmélt rá, hogy a gyerek az autóban van, a járműhöz szaladt, de a gyerek már nem élt.

Kánikulában különösen figyeljünk szeretteinkre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top