nlc.hu
Család

Évekkel hős apja halála után született a kislány

Negyedik születésnapját ünnepli a kislány, aki három évvel hős apja halála után született

Angelina Liu július huszonötödikén ünnepelte a negyedik születésnapját, és New York rendőrei is házhoz mentek, hogy felköszöntsék őt. A kis Angelina születésének története ugyanis egyáltalán nem mindennapi.

2014. december huszadikán borzalmas esemény történt New Yorkban. Két autójában ülő rendőrt agyonlőttek, majd a támadójuk nem sokkal később önmagával is végzett. Az egyik kivégzett rendőr a 32 éves Wenjian Liu volt, aki akkor már hét éve együtt volt párjával, Chen Liuval, akit három hónappal a tragikus esemény előtt vett feleségül. Szerettek volna közös gyereket, csakhogy erre Wenjian Liu életében már nem volt lehetőségük – emlékszik vissza az esetre a Fox News.

Chen Liu a férje életéért küzdő orvosokat megkérte, hogy vegyenek tőle spermát, majd ezt lefagyasztva két évvel később átesett a megtermékenyítési procedúrán. A két évre azért volt szüksége, hogy fizikailag és mentálisan is készen álljon a tragédia után. A kis Angelina végül 2017 júliusában született meg, és édesanyja szerint nagyon hasonlít az édesapjára, általa kicsit úgy érzi, visszakaphatott valamennyit a férjéből. A nő elmondása szerint New York rendőrei mindig mellette álltak a történtek után és bármikor számíthatott rájuk, ennek is köszönhető, hogy már tavaly is megjelentek a születésnapi bulin felköszönteni a kislányt. Ez aztán idén is megismétlődött, és a rendőrök érkezése feldobta az amúgy is jó hangulatban zajló hableány témájú bulit.

Könnyed híreink nyári napokra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top