nlc.hu
Család

1,7 millió követője volt, de az anyja törölte a fiókjait

1,7 millió követője volt a tinilánynak, de az anyja törölte a közösségi oldalakról

A brazil tinilány édesanyja szerint a közösségi oldalak károsak a fiatalokra, ezért törölte az 1,7 milliós követőtáborral rendelkező lánya fiókjait.

Nina Rios egy brazil tinilány, aki rövid idő alatt 1,7 millió követőt gyűjtött össze a közösségi oldalakon. Az édesanyja azonban törölte 14 éves lánya összes social fiókját, hogy megtanítsa neki, mi a valódi érték.

Fernanda Rocha Kanner szerint az Instagram és a TikTok egészségtelen alkalmazások, és nem lenne szabad, hogy egy tinédzser lány ilyen sokat használja őket. Az anya nem szeretné, hogy – a Valentina becenévvel szereplő – Nina azt higgye, ugyanaz a személyiség a való életben is, mint aki a közösségi oldalakon volt.

1,7 millió követője volt, de az anyja törölte a közösségi oldalakról a tinilányt

Anya-lánya a közös szelfin. Jobb oldalon az édesanya, aki törölte lányát a közösségi oldalakról (Fotó: Instagram/ferochakanner)

Még egy felnőttnek sem egészséges, pláne egy tinédzsernek, hogy az online visszajelzésekre alapozza saját maga megismerését. Elég nehéz 14 évesen rájönni, hogy ki is vagy valójában. De amikor kétmillióan, akiket még soha életedben nem láttál, azt hiszik, hogy ismernek téged, az még veszélyesebb. Könnyebb elveszíteni önmagadat

– mondta Fernanda.

Az anyánál az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor lánya közösségi oldalán látott „30 ugyanolyan szelfit és egyszerű táncokat, amiket bárki meg tud csinálni”.

Nem akarom, hogy olcsó poliészter ruhákat reklámozzon, Nem akarom, hogy a zseniális lányom úgy táncoljon nap mint nap, mint egy idomított majom. Elszomorító az a generáció, amelyiknél ez számít hírnévnek

– fejtette ki véleményét az édesanya.

Így végül letörölte lánya összes közösségi fiókját, Valentina pedig érthető módon nagyon dühös az anyjára. Egyelőre viszont nem akar újra jelen lenni a közösségi médiában és ismét felépíteni a követőbázisát. Azt mondja, egyelőre ez csak rontana a helyzeten.

(LadBible)

Közösségi oldalak hatása az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top