nlc.hu
Család

Bella Hadid mentális egészsége

„Nem voltam önmagam, örülök, hogy túléltem azt a mentális állapotot” – Bella Hadid a modellszakma megpróbáltatásairól beszélt

A világ egyik legsikeresebb modellje sokat küzdött magával.

Fiatal szupermodellekkel beszélgetett az amerikai Vogue legújabb videójában, elsőként pedig Bella Hadidról lehet többet megtudni, aki nyíltan beszélt mentális problémáiról.

A sikeres modell és mondhatni influenszer elmondta, hogy pont akkor érezte magát a legrosszabbul, amikor elért karrierje csúcsára.

„Sokan azzal cikiztek, hogy sosem mosolygok. De ez nem egy póz volt, hanem azt tükrözte, ahogyan érzem magam. Mentálisan és fizikailag is” – mondta Bella, aki egyenként végigment számos fotón, amit a riporter mutatott neki és felidézte, hogyan érezte magát a készültükkor. A 2016-os Cannes-i viseletéről például azt mondta, gyönyörű volt szerinte a ruha, de nem érezte magát komfortosan benne. Szexuálisan túlfűtött darab volt, ehhez pedig az alteregóját kellett előhívnia magából.

bella hadid

Bella Hadid (Valery HACHE / AFP)

Bella most 24 éves, 17 évesen kezdett el dolgozni, mára az egyik leggazdagabb modell a Forbes listája szerint.

A legfrissebb fotója láttán Bella elérzékenyült. „Nagyon boldog vagyok ezen a képen. Ez az első alkalom, hogy békében vagyok és boldog, képes dolgozni…örülök, hogy élve megúsztam azt a mentális állapotot amiben annyi éven át voltam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top